Aangekomen
Door: Rick
Blijf op de hoogte en volg Rick
11 December 2008 | Verenigde Staten, Baton Rouge
Ondertussen bij een andere gate, vlucht heeft nog meer vertraging. Ik heb zojuist ontdekt dat er hier ook stopcontacten zijn, dus hulde voor FrankEC zijn US kabel, dankzij hem kan ik hier nu weer verder typen. Vermoeidheid begint nu aardig toe te slaan. Ik weet niet precies waar de vertraging vandaan komt maar volgens mij is het wachten op een vliegtuig dat nog moet landen en dat dan daarna doorvliegt naar New Orleans. Kunnen ze dan niet even een extra vliegtuig inschakelen, er staan er hier genoeg. En dan te bedenken dat ik bang was dat ik niet genoeg tijd tussen de vluchten had om door de immigratie te gaan en dergelijke. Ik had kunnen kruipen en dan was ik nog op tijd geweest.
Laatste deel van dit bericht, intussen ben ik gisternacht aangekomen in Baton Rouge. De vertraging op Philadelphia bleef maar voortduren. Toen we eindelijk het vliegtuig konden hebben we nog iets van 2 uur aan de grond gestaan. De 'tug', het karretje dat het vliegtuig naar achter moet duwen zodat het kan gaan taxien, was kapot. Blijkbaar waren de remmen van dit wagentje vast gelopen en dus moest er weer een ander wagentje komen om deze weg te slepen. UIteindelijk stegen we dan toch op, na wat geslapen te hebben in het vliegtuig kwamen aan op het vliegveld van New Orleans, alwaar ik werd opgewacht door Adam, een PhD student van Prof. Voyiadjis. Hij was zo vriendelijk om op te komen te halen van het vliegveld en af te zetten bij mijn adres In Baton Rouge. Daar aangekomen werd ik opgehaald door Blair en Chrystal, twee van mijn roommates. Aangekomen in het apartement was het aardig vol aldaar. Er werd een fanatiek potje Monopoly gespeeld :) Ik heb dan ook al aardig wat mensen leren kennen. En natuurlijk de gebruikelijke verschillen tussen Amerika en Europa behandeld ;) Uiteindelijk ben ik om half 4 plaatselijke tijd mn bed ingedoken, dus dat waren zo'n dertig uur zonder echt geslapen te hebben... Vanochtend bij het ISO langs geweest om wat dingen betreffende mn papieren te regelen. Alleen de vrouw waar ik een afspraak mee had om dit te bespreken was niet aanwezig omdat ze niet kon rijden in de sneeuw. Ja, sneeuw! Het heeft hier vannacht voor het eerst in jaren gesneeuwd. En dan denk je de winter in Nederland te ontlopen. Maar goed dit weekend schijnt het alweer beter te worden. Ik ga er nu mee stoppen, even wat boodschappen doen, en wellicht even pitten want ik ben echt bekaf.
Mijn adres is trouwens;
Iveau:
Jeauw Slick! Relaxed dat alles goed is gegaan man, let the fun begin! -
12 December 2008 - 11:13
Marloes:
Superleuk kereltje! je kamer ziet er goed uit!
Alleen poets de lens van je fototoestel eens! Int midden van foto's zit vaag vlekje
x -
12 December 2008 - 12:04
GJ Inc:
Heey baas!
Heel mooi dat je helemaal goed bent aangekomen! Het blijft een vermoeiende reis. Ik hoop dat je snel over je jetlag heen komt, maar met al die feesten daar zit je misschien wel meteen in het goede ritme! We gaan je supergoed op de hoogte houden, alle vorderingen staan in eerste instantie vaak op de website, maar het zou ideaal zijn als je met skype eens af en toe mee kan luisteren!
Veel plezier vooral, en geniet man! De fotolink is al gebookmarked!
X
GJ
PS: De universiteitsraadsverkiezingen hebben we dik gewonnen! Heel erg dik; we hebben 6 van de 9 zetels verkregen! -
12 December 2008 - 16:39
Maartje:
Marloes was even zo lief je site door te geven. Veel plezier daar, ik hoop leuke verhaaltjes verder te lezen!
Liefs Maartje -
12 December 2008 - 17:29
Wim En Francien:
Hoi Rick,
Wat leuk dat we nu kunnen volgen wat je daar allemaal doet. En we zien dat je de Burger King ook al gevonden hebt. Heel veel succes daar.
Groetjes van ons. -
14 December 2008 - 11:12
Vincent:
he ouwe, leuk je effe gezien te hebben in ernem voor je ging. maak plezier en enjoy your stay.
laters -
14 December 2008 - 16:05
Frank EC:
Slick Rick!!
Mooi dat je goed bent aangekomen en leuk dat je al meteen veel mensen hebt ontmoet op dag één. Heb je foto's al bekeken van het tiger's stadium. Vet!
Big hug! -
15 December 2008 - 17:08
Anouk:
Ik verwacht wel een update over de b-ball match hoor! -
15 December 2008 - 18:04
Merel:
Haa die neef! Mooi dat je er eindelijk bent,, alleen jammer dat je zolang hebt moeten wachten. Ik heb van je moeder gehoord dat je mijn vriendin was tegen gekomen! Leuk nnou ik wens je nog heel veel plezier!!
Groetjessszz Merel -
17 December 2008 - 16:50
JPvW:
Yoo Slick,
Na dat slappe ouwehoerverhaal ook maar meteen je foto's bekeken. Vette shit daar hoor met al die tijgers. Had alleen wel gedacht dat het daar wel wat warmer zou zijn dan hier...je hebt nou meer sneeuw dan wij. :)
Nou de mazzel en doe de groeten aan al die chicks van je!
Oh ja, doe de vertikale foto's eens rechtzetten, krijg er een stijve nek van... -
17 December 2008 - 20:06
MB:
Heeey Rick, wat schauw! Vooral die bierspellen, geniaal. Ik hoop maar dat ze geen aldi-bier hebben ;)
Ik zie je binnenkort in NEW YORK!!!!!!!!!!!!!!
peace MB